Cardurile de plastic oferite de noi sunt fabricate din materiale de bază de calitate superioară folosind cele mai moderne tehnologii și aparate. Datorită dezvoltărilor efectuate și a deservirii eficiente a clienților, comenzile sunt onorate în timp scurt. Datorită procedurilor automatizate și moderne de fabricație, cardurile de plastic sunt fabricate în conformitate cu cerințele individuale.

Domeniul de utilizare a cardurilor de plastic este deosebit de vast. Pe baza scopului utilizării și a activității utilizatorului, aceste carduri pot oferi unei clientele vaste valori suplimentare legat de produsele sau serviciile oferite cum ar fi:

carduri pentru clienți, carduri de fidelitate, carduri de acumulare a punctelor, carduri cadou, carduri de membru VIP,  cărți de vizită, carduri de abonament, carduri de legitimație, carduri de acces, carduri însoțitoare.

În funcție de cerințele utilizatorului și în afară de posibilitățile de bază  cum ar fi: materialul, grosimea, dimensiunile, modul personalizării (imprimare pe una sau două laturi, imprimare monocolor, cu mai multe culori sau full color), puteți alege dintre foarte multe opțiuni prin care comenzile de carduri din plastic devin și mai personalizate, iar utilizarea acestor carduri vor fi astfel și mai variate.

Aceste posibilități pot fi:
imprimarea datelor variabile (fotografii, serii, coduri de bare, QR)
chip RFID
bandă magnetică
panou de semnătură
panou de răzuit
perforare
imprimare UV
card transparent
imprimare folie la cald (aur, argint) 
imprimare cu vopsea fluorescentă
imprimare termică
imprimare cu efect fosforescent
alte efecte de imprimare în relief
carduri însoțitoare 
ambalare (de ex. în cazul cardurilor de cadou)

Cardurile de plastic oferite de noi sigur nu vă vor dezamăgi nici pe dumneavoastră și nici pe utilizatori.  

    Adresa e-mail și numărul de telefon vor fi folosite doar pentru a vă contacta!