Șnururi de gât personalizate:

Idei proprii? Urgent? Se rezolvă. Șnururi de gât direct de la producător, în funcție de cerințele dumneavoastră. Dacă personalizarea este importantă, atunci comandați șnururi de gât cu diferite opțiuni suplimentare.

Șnur textil cu o carabinăȘnur textil cu 2 carabine – Șnur textil cu trident detașabil  Șnur textil cu separator antisufocareȘnur textil cu separator antisufocare și trident detașabil

Șnur textil cu o carabinieră

Șnur textil cu o carabinieră

Aceste șnururi textile sunt  echipați cu o carabinieră la alegere. Este o alegere excelentă raport calitate-preț. Șnururile personalizate sunt produse în fabrica noastră din Ungaria, prin metoda de sublimare.

Șnur textil cu două carabiniere

Șnur textil cu două carabiniere

Șnururile textile sunt echipați cu două carabiniere la alegere, se recomandă la evenimente și institutții unde este important ca pass-ul / crduril de identificare să fie de mărime mai mare. Este o alegere perfectă pentru evenimente sportive, conferințe, concerte!

Șnur textil cu trident detașabil și separator antisufocare

Șnururile personalizate care sunt echipați cu trident și separator antisufocare îndeplinesc toate cerințele de siguranță. Se poate adauga atât carabinieră standard cât și carabinieră ovală la alegere.

Șnur textil cu trident detașabil

Șnur textil cu trident detașabil

Cu ajutorul tridentului detașabil, partea scurtă „coada” șnurului poate fi desprinsă cu ușurințăi, astfel încât cardul de acces, cheia  sau cardul laminat atârnat de acesta să poată fi ușor separat de șnurul de gât. Aceaste șnururi sunt prevăzute cu o carabinieră.

Șnur textil cu separator antisufocare

Șnur textil cu separator antisufocare

Șnurul poate fi despărțit cu ușurință prin eliberarea de siguranță la gât, astfel încât dacă se prinde accidental undeva, nu va răni purtătorul. Acest tip de șnur de gât este echipat cu 1 carabinieră ca standard, dar la cerere se poate fabrica și cu două carabinere.