Etichete pentru Îmbrăcăminte

Etichete din satin pentru îmbrăcăminte

Etichetele din satin decorative și cu aspect sofisticat, destinate pentru îmbrăcăminte sunt fabricate din panglici de satin de diferite culori. Acest tip de etichete este cel mai utilizat în industria modei. Etichetele din satin sunt cele  care se atașează cel mai des de articolele de îmbrăcăminte exterioară, dar și de cele de lenjerie de înaltă categorie, de articolele de sport și chiar de cele textile de calitate superioară pentru locuințe.  Gama largă de dimensiuni și culori permit în fiecare caz identificarea individuală și exclusivă a produselor. Etichetele din satin se găsesc cel mai frecvent în variantele de fundal alb, negru sau bej și le livrăm, la cerere, tăiate la mărime sau în role.
Tăierea  etichetelor se efectuează termic, astfel destrămarea lor este în totalitate eliminată.
Există și posibilitatea de a comanda etichete din satin care nu se destramă. Aceste etichete pot fi separate chiar și cu foarfeca.
Dacă se dorește imprimarea pe ambele fețe ale etichetei pentru îmbrăcăminte, atunci folosim panglici de satin imprimabile pe ambele fețe. Tăierea la mărime a acestor etichete de satin se efectuează de asemenea termic, dar etichetele pot fi livrate și în role.

 

Etichete de dimensiune mică pentru îmbrăcăminte

Datorită dimensiunilor mici, fabricarea acestor etichete pentru îmbrăcăminte este cea mai rapidă. Ele pot fi livrate chiar și într-o singură zi lucrătoare.
Dimensiunile îmbrăcămintei pot fi afișate în mai multe forme pe etichete. Chiar și eticheta de dimensiuni cea mai simplă poate fi personalizată prin folosirea diversității caracterelor, dimensiunilor și culorilor.
Dacă se dorește reprezentarea mai complexă a dimensiunilor îmbrăcămintei, atunci recomandăm etichetele cu figuri pe care sunt reprezentate vizual de ex. înălțimea, circumferința bustului, șoldului.
Etichete de dimensiune pentru îmbrăcăminte sunt fabricate de la lățimea minimă de  10 mm.
La cerere, reprezentăm pe etichete și semnele de tăiere la mărime.

 

Etichete de poliester

Etichetele de poliester au avantajul de a fi durabile, deosebit de rezistente la solicitările exterioare, rezistență și preț relativ avantajos. De aceea, cu ele se etichetează mai ales articolele de îmbrăcăminte de lucru, cele folosite în industria hotelieră și a restaurantelor și articolele de bluejeans. Datorită avantajelor sale, etichetele de poliester sunt cele mai des folosite etichete de dimensiune și combinate pentru îmbrăcăminte.

Există materiale de bază pentru etichete de poliester foarte rezistente la factorii externi, de ex. pentru etichete de poliester rezistente la foc.
Etichetele de poliester pot fi fabricate în culoarea alb sau negru. Pe etichetele negre se poate imprima text sau grafică în culorile alb, auriu, argintiu strălucitor sau mat, iar pe etichetele albe în orice culoare cu excepția culorilor alb și argintiu.
Etichetele de poliester sunt fabricate prin imprimare pe una sau pe ambele fețe, tăiate la mărime sau în role.
Datorită suprafeței netede, codurile de bare și QR pot fi citite cu ușurință.
Deoarece etichetele de poliester nu se destramă, de aceea tăierea nu se efectuează la cald, astfel procesul de fabricație este mai rapid decât cel al etichetelor din satin.

    Adresa e-mail și numărul de telefon vor fi folosite doar pentru a vă contacta!