Carduri laminate

Deși rolul ecusoanelor laminate încetează după câteva ore în cadrul evenimentelor, purtătorii lor (membrii orchestrelor și ale personalului, fanii) le păstrează de multe ori chiar și mai mulți ani. Astfel, credem că ecusoanele laminate sunt, pe lângă instrumente de control al accesului,  și suveniruri.

Se pot comanda ecusoane laminate, imprimate full color pe una sau pe ambele laturi. Ele pot fi personalizate complet chiar și pe lângă imprimarea datelor variabile. Se pot imprima pe aceste ecusoane laminate fotografii, nume, funcția în cadrul evenimentului, coduri de bare, QR. Ecusoanele imprimate sunt apoi laminate cu folie de laminare transparentă și deosebit de durabilă.

Ecusoanele laminate sunt fabricate în Ungaria, în unitatea noastră proprie de producție. Întregul proces de fabricație este realizat în cadrul firmei noastre, astfel putem supraveghea fiecare etapă de la proiectare grafică și pregătiri până la producție și ambalare finală.

Cantitatea minimă ce se poate comanda: 50 de buc.

Dimensiuni pe stoc:

  • 80 x 110 mm
  • 111 x 154 mm
gift24_laminaltpass_user

Dimensionarea, fabricarea și imprimarea ecusoanelor laminate. Ele pot fi comandate în orice dimensiuni, însă în această situație trebuie să țineți cont de un timp mai mare de fabricare!

Alegeți șnururi de gât de o singură culoare sau prefabricate cu modele sau comandați șnururi de gât personalizate pentru ecusoanele laminate dacă doriți să revedeți pe șnururi designul acestor ecusoane.

Recomandăm pentru:

– cei care lucrează în industria muzicii și pentru festivaluri: orchestre,  operatorii de concerte, managerii de turnee. Cu ajutorul ecusoanelor laminate, diferitele îndreptățiri pot fi delimitate mai ușor, cine are acces într-o zonă închisă (de ex. backstage, VIP);

– conferințe și expoziții: ecusoanele laminate sunt frecvent folosite de expozanți, organizatori care pot fi astfel identificați mai ușor. Cu ajutorul ecusoanelor laminate, codul de bare necesar accesului poate fi citit pe toată durata evenimentului față de cardurile de acces imprimate pe hârtie;

– evenimente sportive: cu ajutorul ecusoanelor laminate, membrii team-ului și ai personalului însoțitor pot fi identificați ușor în toate ramurile sportive începând de la atletică până la motorsport.  

Ecusoanele laminate fabricate de noi sigur nu vă vor dezamăgi nici pe dumneavoastră și nici pe angajații sau clienții dumneavoastră.

    Mărimea cardului:

    Adresa e-mail și numărul de telefon vor fi folosite doar pentru a vă contacta!