Șnur portmască

Răspunderea personală și colaborarea au devenit în zilele noastre deosebit de importante în oprirea răspândirii coronavirusului. Purtarea măștilor nu mai este o alegere gândită atent, ci a devenit obligatorie și face parte din viața de zi cu zi. Astfel, nu este surprinzător faptul că au apărut și accesoriile măștilor.

Datorită șnururilor pentru portmască sigur nu  veți pleca de acasă fără mască, în plus aceasta va fi întotdeauna la îndemână, nu va dispărea, nu va trebui să o căutați prin geantă sau să o țineți în buzunar evitând astfel și murdărirea ei. Șnururile pentru portmască sunt deosebit de utile în locurile unde purtarea măștii nu este obligatorie (de ex. în spații libere), pentru că, intrând apoi într-un spațiu închis, masca trebuie să fie la îndemână din nou. 

Onorăm în timp scurt comenzile de șnururi pentru portmască personalizate cu grafică individuală, emblema firmei ca și în cazul șnururilor de gât normale. La acest tip de șnururi cele două capete nu sunt cusute, pe ele aflându-se câte o capsă de plastic cu care portmasca poate fi agățată de șnur. Se pot folosi atât măști de unică folosință cât și măști textile lavabile.

Procesul de fabricație permite reprezentarea a orice pe șnururile de gât fie fotografie color, fie gradient de culoare sau culori de bază vii. Șnururile de gât sunt fabricate în Ungaria, în unitatea noastră proprie de producție. Întregul proces de fabricație este realizat în cadrul firmei noastre, astfel putem supraveghea fiecare etapă de la proiectare grafică și pregătiri până la producție și ambalare finală.

    Adresa e-mail și numărul de telefon vor fi folosite doar pentru a vă contacta!