Panglica decorativă

Domeniul de utilizare a panglicilor decorative cu emblemă individuală, produse de noi, este deosebit de vast. Le recomandăm pentru ambalarea cadourilor publicitare de firmă, pentru completarea ornamentelor tematice din cadrul evenimentelor. Invitațiile la evenimente le puteți personaliza și mai mult prin folosirea panglicilor decorative cu emblemă proprie.

În cazul panglicilor decorative fabricate prin metoda sublimării, poate fi redat orice pe produs. Grafica poate fi full color, cu gradient de culoare sau se pot folosi culori deosebit de vii sau imagini asemănătoare fotografiilor de-a lungul panglicilor. Panglicile fabricate sunt deosebit de rezistente, iar inscripțiile nu se uzează, sunt durabile.

Panglicile decorative sunt fabricate în Ungaria, în unitatea noastră proprie de producție. Întregul proces de fabricație este realizat în cadrul firmei noastre, astfel putem supraveghea fiecare etapă de la proiectare grafică și pregătiri până la producție și ambalare finală.

Material de bază:     poliester 100% satin sau striat

Dimensiuni:    

lățime:  

  • satin: 15 mm, 20 mm, 25 mm
  • striat: 20 mm

Panglicile decorative personalizate sigur nu vă vor dezamăgi nici pe dumneavoastră și nici pe angajații sau clienții dumneavoastră.

    Ambalare

    Adresa e-mail și numărul de telefon vor fi folosite doar pentru a vă contacta!